Oferte cazare Davos Wiesen, Graubunden Elvetia iarna 2023
(2 oferte, 77EUR - 77EUR)
Hotel Sonnenhalde, Davos Wiesen

Hotel Sonnenhalde

Davos Wiesen, Graubunden, Elvetia

  • Fara transport

  Oferte Davos Wiesen

  Davos Wiesen, Graubunden, Elvetia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Davos Wiesen sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Davos Wiesen pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Davos Wiesen sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Davos Wiesen oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Davos Wiesen garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Davos Wiesen va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Davos Wiesen, Graubunden, Elvetia iarna 2023 - 2024 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Davos Wiesen

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Davos Wiesen?

  Hotel Sonnenhalde sunt cele mai populare hoteluri din Davos Wiesen