Oferte cazare Leysin, Elvetia Elvetia iarna 2023
(246 oferte, 185.2EUR - 185.2EUR)

Afiseaza harta
Hotel Alpine Classic, Leysin

Hotel Alpine Classic  

   Scor 8.9 din 1 comentarii

Leysin, Elvetia, Elvetia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Central Residence, Leysin

Hotel Central Residence

Leysin, Elvetia, Elvetia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Winterfell, Leysin

Winterfell

Leysin, Elvetia, Elvetia

  • Fara transport

  Oferte Leysin

  Leysin, Elvetia, Elvetia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Leysin sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Leysin pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Leysin sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Leysin oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Leysin garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Leysin va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Leysin, Elvetia, Elvetia iarna 2023 - 2024 - Alege din 10 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Leysin

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Leysin?

  Hotel Alpine Classic, Hotel Central Residence, IBIS BUDGET, Residences Chamossaire, Au Bel Air Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Leysin

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Leysin?

  Hotel Alpine Classic, Hotel Le Grand Chalet, Au Bel Air Hotel, ALPINE CLASSIC, Hotel Central Residence sunt cele mai apreciate hoteluri din Leysin ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Leysin.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Leysin?

  Hotel Central Residence sunt cele mai apreciate hoteluri din Leysin ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Leysin.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Leysin?

  Hotel Alpine Classic sunt cele mai apreciate hoteluri din Leysin ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Leysin.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Leysin?

  Hotel Central Residence sunt cele mai apreciate hoteluri din Leysin cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Leysin.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Leysin?

  Hotel Alpine Classic sunt hoteluri din Leysin ce au acces gratuit la internet

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Leysin?

  Hotel Alpine Classic, Hotel Central Residence sunt hoteluri din Leysin ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Leysin.

  Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Leysin?

  Hotel Alpine Classic sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Leysin. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Leysin.