Oferte cazare Orasul Solothurn, Solothurn Elvetia iarna 2022
(8 oferte, 150EUR - 214EUR)
H4 Solothurn, Orasul Solothurn

H4 Solothurn

Orasul Solothurn, Solothurn, Elvetia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Ambassador, Orasul Solothurn

Ambassador

Orasul Solothurn, Solothurn, Elvetia

  • Fara transport
  Best Western Airporthotel, Orasul Solothurn

  Best Western Airporthotel

  Orasul Solothurn, Solothurn, Elvetia

   • Fara transport
   Zunfthaus Zu Wirthen, Orasul Solothurn

   Zunfthaus Zu Wirthen

   Orasul Solothurn, Solothurn, Elvetia

    • Fara transport
    Hotel Roter Turm, Orasul Solothurn

    Hotel Roter Turm

    Orasul Solothurn, Solothurn, Elvetia

     • Fara transport
     Hotel De La Gare, Orasul Solothurn

     Hotel De La Gare

     Orasul Solothurn, Solothurn, Elvetia

      • Fara transport
      Die Krone, Orasul Solothurn

      Die Krone

      Orasul Solothurn, Solothurn, Elvetia

       • Fara transport

       Oferte Orasul Solothurn

       Orasul Solothurn, Solothurn, Elvetia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

       Partiile de ski din Orasul Solothurn sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Orasul Solothurn pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Orasul Solothurn sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

       Conditiile de zapada sunt excelente in Orasul Solothurn oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

       Echipamentul de instalatii pe cablu din Orasul Solothurn garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Orasul Solothurn va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

       Oferte cazare Orasul Solothurn, Solothurn, Elvetia iarna 2022 - 2023 - Alege din 8 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

       Intrebari frecvente despre Orasul Solothurn

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Orasul Solothurn?

       Hotel De La Gare, Zunfthaus Zu Wirthen, Best Western Airporthotel, An der Aare Swiss Quality Solothurn Hotel, Ambassador sunt cele mai populare hoteluri din Orasul Solothurn

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Orasul Solothurn?

       H4 Solothurn, Ambassador, An der Aare Swiss Quality Solothurn Hotel, Best Western Airporthotel, Zunfthaus Zu Wirthen sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Solothurn ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Orasul Solothurn.

       Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Orasul Solothurn?

       H4 Solothurn sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Solothurn ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Orasul Solothurn.

       Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Orasul Solothurn?

       H4 Solothurn sunt hoteluri din Orasul Solothurn ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Orasul Solothurn.