Autocar Regiunea Geneva Elvetia 2019
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 427EUR - 427EUR)

Afiseaza harta
Circuit Tara Cantoanelor Elvetia 7 Zile Autocar 2019 Geneva, Geneva

Circuit Tara Cantoanelor Elvetia 7 Zile Autocar 2019 Geneva

Geneva, Regiunea Geneva, Elvetia

  • Autocar (16.09 - 22.09.2019)
   Date de plecare: 16.09

  Despre Regiunea Geneva

  Regiunea Geneva

  Geneva este un oras elvetian situat in extremitatea vestica a tarii, capitala a cantonului cu acelasi nume.

  Cu privire la populatie (184.758 locuitori la recensamantul din 2001), este al doilea oras al tarii (după Zürich) si primul din zona franceza. Geneva este situat pe malul celui mai mare lac din Europa, lacul Leman (lacul Geneva).

  Aflat in partea romanda a tarii (zona in care se vorbeste limba franceza), orasul este asezat pe malul lacului Leman, pe cele doua maluri ale Rhonului, incadrat de munti, pe care ii imparte cu Franta: Les Voirons, Le Saleve, Le Mont de Sion, Le Vuache si masivul Jura.

  Sejururi Autocar Regiunea Geneva

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Regiunea Geneva, Elvetia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Regiunea Geneva. Puteti rezerva hotelul preferat din Regiunea Geneva cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Regiunea Geneva care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Regiunea Geneva constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Regiunea Geneva, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Regiunea Geneva Elvetia 2019 - 2020 cu plecari din Bucuresti, Timisoara, Bacau, Craiova, Sibiu, Ploiesti, Galati, Brasov, Arad, Braila la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!