Autocar Regiunea Zurich Elvetia 2019
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 455EUR - 455EUR)
Elvetia Si Nordul Italiei Circuit Autocar 2019, Zurich

Elvetia Si Nordul Italiei Circuit Autocar 2019

Zurich, Regiunea Zurich, Elvetia

  • Autocar (12.10 - 21.10.2019)
   Date de plecare: 12.10

  Despre Regiunea Zurich

  Regiunea Zurich

  Orasul Vechi se intinde pe ambele maluri ale raului Limmat, care curge de la lac, ruleaza la inceput spre nord si apoi se transforma treptat intr-o curba spre vest. Limitele orasului vechi sunt usor de recunoscut catre canalul Schanzengraben.

  Acest curs artificial a fost folosit pentru construirea unei a treia fortarete in sec 17 – 18. Zürich este situat la 408 m deasupra nivelului marii, in partea mai joasa (nordica) a Laculului Zürich (Zürichsee) la aproximativ 30 km nord de Alpi si amplasat intre dealuri impadurite la vest si est.

  Sejururi Autocar Regiunea Zurich

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Regiunea Zurich, Elvetia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Regiunea Zurich. Puteti rezerva hotelul preferat din Regiunea Zurich cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Regiunea Zurich care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Regiunea Zurich constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Regiunea Zurich, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Regiunea Zurich Elvetia 2019 - 2020 cu plecari din Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Ploiesti, Brasov, Arad, Deva, Campina la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!