Revelion Gstaad, Bernese Oberland Elvetia iarna 2023
Filtre: Categorie: Revelion× (2 oferte, 300EUR - 560.3EUR)
Huus Gstaad, Gstaad

Huus Gstaad

Gstaad, Bernese Oberland, Elvetia

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Despre GstaadPrezentare si poze Gstaad

Gstaad

Gstaad este perla magnificului Bernese Oberland, unul din cele mai bune “terenuri de joaca” pe timp de iarna dar si vara. Cu cei 250 km drumuri spre vale, 97 km poteci pe teren variat si multe activitati pe tot parcursul anului.
Gstaad este foarte linistit si poate veti avea impresia ca este plictisitor, insa nu daca va veti caza la Hotelul Palat Gstaad. Hotelul a fost construit in anul 1912, afisat ca cea mai mare pensiune din Elvetia si are 107 camere; nu lasati insa decorul rustic si confortabil al camerelor sa va pacaleasca: acest hotel este epicentrul scenelor sociale locale.

Intrebari frecvente despre Gstaad

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Gstaad?

Huus Gstaad sunt cele mai populare hoteluri din Gstaad

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Gstaad?

Huus Gstaad sunt cele mai apreciate hoteluri din Gstaad ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Gstaad.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Gstaad?

Huus Gstaad sunt cele mai apreciate hoteluri din Gstaad ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Gstaad.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Gstaad?

Huus Gstaad sunt hoteluri din Gstaad ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Gstaad.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Gstaad?

Huus Gstaad sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Gstaad. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Gstaad.