Oferte cazare Saanen Gstaad, Elvetia Elvetia iarna 2023
(3 oferte, 373.8EUR - 676.2EUR)
Hotel Alpine Lodge, Saanen Gstaad

Hotel Alpine Lodge

Saanen Gstaad, Elvetia, Elvetia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Hotel Landhaus, Saanen Gstaad

Hotel Landhaus

Saanen Gstaad, Elvetia, Elvetia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre Saanen GstaadPrezentare si poze Saanen Gstaad

Saanen Gstaad

Informaţii generale
Saanen-Gstaad, la o altitudine de 1000 m, 1200 de locuitori şi este situat în Munții, aproape de o zona de schi. Aici, în centrul istoric al Saanenland, toate visele tale pot deveni realitate. Cabane lemn vechi si o biserica care datează din secolul 15 caracterizează sat Saanen. Aceste atribute şi mult mai multe de a păstra o eleganta lumii vechi care pot fi găsite doar în Saanen. În timp ce mersul pe jos paşnic pe străzi norrow, puteţi descoperi patrimoniul şi tradiţii care dau satul farmecul său speciale. Nu numai inima satului este de vis, dar, de asemenea, oportunităţi de sport medley de iarnă fantastice. Pentru schiori coborâre, conntects Eggli-Videmanette Saanen și Gstaad cu Rougemont. În plus, dacă vă place de mers pe jos veţi găsi iarna drumeţii căile între Rougemont, Gstaad şi Gsteig. Această Comunitate este perfect pentru sportivi şi visători deopotrivă.

Oferte Saanen Gstaad

Saanen Gstaad, Elvetia, Elvetia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Saanen Gstaad sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Saanen Gstaad pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Saanen Gstaad sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Saanen Gstaad oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Saanen Gstaad garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Saanen Gstaad va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Saanen Gstaad, Elvetia, Elvetia iarna 2023 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Saanen Gstaad

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Saanen Gstaad?

Schweizer Jugendherberge Gstaad Saanenland, Hotel Landhaus, Hotel Alpine Lodge sunt cele mai populare hoteluri din Saanen Gstaad

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Saanen Gstaad?

Hotel Landhaus, Hotel Alpine Lodge sunt cele mai apreciate hoteluri din Saanen Gstaad ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Saanen Gstaad.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Saanen Gstaad?

Hotel Landhaus, Hotel Alpine Lodge sunt cele mai apreciate hoteluri din Saanen Gstaad ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Saanen Gstaad.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Saanen Gstaad?

Hotel Alpine Lodge sunt cele mai apreciate hoteluri din Saanen Gstaad cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Saanen Gstaad.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Saanen Gstaad?

Hotel Alpine Lodge sunt hoteluri din Saanen Gstaad ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Saanen Gstaad?

Hotel Landhaus, Hotel Alpine Lodge sunt hoteluri din Saanen Gstaad ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Saanen Gstaad.