Oferte cazare Saas Fee, Valais Elvetia iarna 2023
(157 oferte, 387.1EUR - 1127EUR)
Swiss Family Hotel Alphubel, Saas Fee

Swiss Family Hotel Alphubel

Saas Fee, Valais, Elvetia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Europa, Saas Fee

Europa

Saas Fee, Valais, Elvetia

  • Fara transport
  Best Western Metropol Grand Hotel, Saas Fee

  Best Western Metropol Grand Hotel

  Saas Fee, Valais, Elvetia

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport
  Hotel Allalin Appartements, Saas Fee

  Hotel Allalin Appartements

  Saas Fee, Valais, Elvetia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
  Hotel Allalin Relais Du Silence, Saas Fee

  Hotel Allalin Relais Du Silence

  Saas Fee, Valais, Elvetia

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport
  Hotel Artemis, Saas Fee

  Hotel Artemis

  Saas Fee, Valais, Elvetia

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport
  Hotel Eden No. 7, Saas Fee

  Hotel Eden No. 7

  Saas Fee, Valais, Elvetia

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport
  Hotel Du Glacier, Saas Fee

  Hotel Du Glacier

  Saas Fee, Valais, Elvetia

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport
  Minotel Tenne, Saas Fee

  Minotel Tenne

  Saas Fee, Valais, Elvetia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
  Jagerhof Hotel, Saas Fee

  Jagerhof Hotel

  Saas Fee, Valais, Elvetia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
  Imseng, Saas Fee

  Imseng

  Saas Fee, Valais, Elvetia

   • Fara transport

   Despre Saas FeePrezentare si poze Saas Fee

   Saas Fee

   Deja la sosire Valea Saas cu pantele sale abrupte va lasa o impresie de neuitat. Încadrată de cele mai înalte vârfuri ale Alpilor Elveţieni, strada şerpuieşte până la intrarea în staţiune la 1800 m. Cel târziu aici trebuie însă să lăsaţi maşina, deoarece Saas-Fee este o staţiune fără trafic auto. Cu autobuzul gratuit, maşină pe electricitate sau pe jos vă puteţi deplasa fără probleme în aşezare. Fostul sat montan de la poalele "Dom"-ului, cum este numit cel mai înalt munte al Elveţiei - 4545 m, a evoluat în o staţiune turistică de iarnă plină de viaţă şi totuşi tradiţională, cu mult farmec şi multe posibilităţi de shopping şi distracţie.

   Din staţiune pornesc diferite cabine care oferă acces direct la domeniul schiabil. De la 3000 m deasupra nivelului mării porneşte cea mai renumită telecabină din valea Saas - "Metro Alpin" - care îşi duce pasagerii pe gheţar la 3500 m la Mittelallalin, un alt vârf al Allalinhorn. De aici ajungeţi la cel mai la altitudine restaurant giratoriu cu o vedere panoramică extraordinară. Un etaj mai jos se află de altfel şi accesul la pavilionul de gheaţă de 5000 m², care este menţinut la o temperatură constantă de -1°C şi oferă perspecive fascinante asupra gheţarului Fee.

   După schi vă stau la dispoziţie în Saas-Fee nenumărate posibilităţi: baruri în aer liber cu şezlonguri la poalele pârtiilor, restaurante tradiţionale confortabile în centru, numeroase baruri şi discoteci şi diverse activităţi sportive.

   Oferte Saas Fee

   Saas Fee, Valais, Elvetia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Saas Fee sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Saas Fee pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Saas Fee sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Saas Fee oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Saas Fee garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Saas Fee va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Saas Fee, Valais, Elvetia iarna 2023 - Alege din 157 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Saas Fee

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Saas Fee?

   Swiss Family Hotel Alphubel, Hotel Schweizerhof Gourmet Spa, Hotel Walser, Hotel Ferienart Resort Spa, Hotel Saaserhof sunt cele mai populare hoteluri din Saas Fee

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Saas Fee?

   Swiss Family Hotel Alphubel, Alpin Snowball Three Bedroom, Amara Two Bedroom, Amedee One Bedroom, Amici One Bedroom sunt cele mai apreciate hoteluri din Saas Fee ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Saas Fee.

   Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Saas Fee?

   Best Western Metropol Grand Hotel, Hotel Walser, Hotel Allalin Relais Du Silence, Hotel Artemis, Residence Hotel Atlantic sunt cele mai apreciate hoteluri din Saas Fee ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Saas Fee.

   Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Saas Fee?

   Hotel Eden No. 7, Minotel Tenne sunt cele mai apreciate hoteluri din Saas Fee cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Saas Fee.

   Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Saas Fee?

   Swiss Family Hotel Alphubel, Cityhaus One Bedroom, Cityhaus One Bedroom No.2, Cityhaus Two Bedroom sunt hoteluri din Saas Fee ce au acces gratuit la internet

   Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Saas Fee?

   Hotel Allalin Appartements, Hotel Allalin Relais Du Silence, Hotel Artemis, Hotel Du Glacier, Hotel Garni Imseng sunt hoteluri din Saas Fee ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Saas Fee.