Oferte Cazare Vorderrhein Elvetia iarna 2021
(0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre Vorderrhein

Vorderrhein

Flims-Laax-Falera ofera împreuna cu ghetarul Vorab-Gletscher posibilitati unice de schi. La altitudini între 1100 si 3018 m, pe cei 235 km de pârtii cu toate gradele de dificultate ajungeti fara probleme cu cele 29 instalatii pe cablu. O provocare de

Oferte Vorderrhein

Vorderrhein, Elvetia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din regiunea Vorderrhein sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Elvetia si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Vorderrhein pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Vorderrhein sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Vorderrhein oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Vorderrhein garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Vorderrhein va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Vorderrhein Elvetia iarna 2021 - Alege oferta si rezerva acum online prin DirectBooking.ro. Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Vorderrhein

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Vorderrhein?

sunt cele mai populare hoteluri din Vorderrhein