Modalitati de rezervare - Direct Booking
031 9641Luni - Vineri 9 - 18
Print

Modalitati de rezervare

 

Rezervari online

Pentru efectuarea unei rezervari online va rugam sa accesati oferta noastra la adresa www.directbooking.ro si sa cautati oferta dorita.

Pentru a cauta ofertele unui hotel sau ofertele pentru o destinatie completati numele hotelui sau destinatia (tara, regiune, statiune) in sectiunea "Cautare oferte" din home page www.directbooking.ro.

Pentru a obtine oferta de pret pentru o perioada si un numar de turisti accesati butonul "Oferte si locuri disponibile" din lista de hoteluri, completati data de intrare (Check-In), nr. de nopti, nr. adulti, nr. copii si varsta copiilor si apasati butonul Cauta oferte. Este suficient sa completati aceste informatii doar pentru un singur hotel iar pentru celelalte hoteluri veti obtine oferta direct dupa ce accesati butonul Oferte. Pentru a continua cu rezervarea online va rugam sa accesati butonul Rezerva o camera sau Mai multe camera afisat pe ofertele rezultate. Ofertele rezultate pot fi disponibile la cerere (On Request) sau cu locuri disponibile (Allotment). In cazul ofertelor cu locuri disponibile (Allotment) confirmarea se poate face pe loc si se poate achita online sejurul cu cardul in momentul rezervarii. In cazul ofertelor disponibile la cerere (On Request) este necesara confirmarea disponibilitatii din partea furnizorilor locali si poate dura intre 1 si 10 zile.

Plata se face pe loc pentru oferte cu locuri disponibile (Allotment) sau la confirmarea rezervarii pentru oferte cu locuri disponibile la cerere (On Request).

La confirmarea rezervarii trebuie sa achitati un avans de minim 30% din valoarea pachetului turistic iar diferenta trebuie achitata cu 14 zile inainte de data inceperii sejurului in cazul in care oferta nu are discount Early Booking si la data limita specificata in oferta pentru discount-ul Early Booking.

Plata se poate face cu cardul online in momentul rezervarii sau dupa confirmarea rezervarii prin depunere numerar la orice sucursala Unicredit Tiriac Bank in baza facturii proforma emisa de Direct Booking, prin depunere numerar la sediul nostru din Bucuresti (Contact) sau prin transfer bancar. Mai multe informatii privind modalitatile de plata gasitit in pagina "Modalitati de plata"

Documente precum contractul de prestari servicii turistice si factura fiscala, le primiti prin email in momentul in care achitati un avans sau valoarea totala a rezervarii.

Voucherul il veti primi in original la biroul nostru din Bucuresti (Contact), sau electronic prin email in momentul in care ati achitat integral si rezervarea a fost confirmata.

 

Cerere de oferta personalizata/email

Pentru a solicita o oferta personalizata pentru un hotel sau pentru o destinatie va rugam sa completati formularul de Cerere de oferta personalizata sau in sectiunea Solicita o oferta personalizata din paginile din site in care sunt prezentate ofertele pentru o destinatie sau oferta pentru un hotel.

Ne puteti solicita si direct prin email oferta personalizata la adresa office@directbooking.ro in care sa precizati ce oferte doriti (destinatia, hotel, perioada, numar adulti si copii, varste copii, tip masa, tip transport).

Cererile de oferta personalizate completate in site cat si cele trimise direct prin email vor fi procesate in 1-10 zile de catre agentii Direct Booking si in cel mai scurt timp veti primi prin email oferta solicitata cu toate detaliile.