Ski Obwalden Elvetia iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (66 oferte, 105EUR - 894.6EUR)
Kreuz Sachseln, Engelberg

Kreuz Sachseln

Engelberg, Obwalden, Elvetia

  • Fara transport
  Krone, Engelberg

  Krone

  Engelberg, Obwalden, Elvetia

   • Fara transport
   Alpenhof, Engelberg

   Alpenhof

   Engelberg, Obwalden, Elvetia

    • Fara transport
    Kronen, Engelberg

    Kronen

    Engelberg, Obwalden, Elvetia

     • Fara transport
     Riviera, Engelberg

     Riviera

     Engelberg, Obwalden, Elvetia

      • Fara transport

      Despre Obwalden

      Obwalden

      Engelberg este situat în Alpii Elveţieni la cca. 1050 de metri deasupra nivelului mării. Fostul sătuc-mânăstiri a devenit în ziua de azi o staţiune de schi foarte îndrăgită, unde condiţiile pe pârtii sunt incredibile. În special Titlis, care are şi porecla de "Muntele Superlativelor" este foarte popular şi printre schiori şi printre boarderi cu ai săi 3020 m înălţime. Imaginea staţiunii este dominată de clădirile mânăstirii şi hotelurile în stil Art Nouveau. După o zi de neuitat pe pârtie vă puteţi bucura în Engelberg de delicatese culinare de la consistente până la foarte moderne. Iubitorii de mişcare sunt răsfăţaţi cu oferte şi în afara pârtiilor. În iarna 2012/2013 s-a deschis pe Titlis cea mai înalt pod suspendat de funie din Europa, o construcţie de 100 m lungime la staţia de munte, la 3000 altitudine (acces în funcţie de condiţiile meteo). Vederea asupra abisului de 500 m adâncime al peretelui sudic al Titlis de pe acest pod mişcător de 1 lăţime m este cu siguranţă una pe care nu o veţi putea uita uşor!

      Vacante ski Obwalden

      Obwalden, Elvetia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Partiile de ski din regiunea Obwalden sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Elvetia si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Obwalden pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Obwalden sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Obwalden oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu din Obwalden garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Obwalden va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte Ski Obwalden Elvetia iarna 2021 - Alege din 66 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!