Oferte cazare Nendaz, Valais Elvetia iarna 2023
(303 oferte, 107.2EUR - 176.7EUR)
Residences Pracondu, Nendaz

Residences Pracondu

Nendaz, Valais, Elvetia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre NendazPrezentare si poze Nendaz

Nendaz

Nendaz (1.400 m), situat pe un platou însorit, vă oferă o panoramă de vis asupra culisei montane a Alpilor Bernei şi Vaud şi asupra văii Rhône. Cea mai centrală localitate din Quatre Vallées are o istorie de peste 1000 ani, cum o dovedesc numeroasele monumente. În schimb, infrastructura este cea a unei staţiuni foarte moderne, cu peste 20 restaurante, cca. 20 cafenele şi baruri precum şi 4 discoteci, diverse magazine şi instituţii culturale. Înainte de a porni în descoperirea vieţii de noapte, vă recomandăm să degustaţi în unul din aceste confortabile restaurante specialităţi regionale, cum ar fi Raclette, Fondue - acompaniate bineînţeles de un vin bun. Instalaţiile urcă chiar de la margine staţiunii şi localurile sunt de asemenea foarte aproape.

Oferte Nendaz

Nendaz, Valais, Elvetia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Nendaz sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Nendaz pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Nendaz sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Nendaz oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Nendaz garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Nendaz va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Nendaz, Valais, Elvetia iarna 2023 - Alege din 303 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Recomandari turistice pentru Nendaz

Deja micile cabane tradiţionale de la marginea pârtiilor vă vor atrage cu specialităţi regionale şi băuturi calde şi reci. Odată în vale, vă puteţi relaxa la terasa unei cafenele şi profita de ultimele raze de soare. Seara diversele baruri şi discoteci vă aşteaptă la petrecere. Renumite în special sunt „Malabar“, cu ambient Reggae, „Cactus Saloon“ cu bar în aer liber şi „Tchin-Tchin“. Activităţi în afara pârtiilor sunt de ex. sauna, masaje, fitness, sănii trase de cai, patinaj, Heli-skiing, derdeluş, squash, badminton şi bowling. Localitatea oferă în plus un program variat, de ex. plimbări la lumina torţelor, competiţii de schi între oaspeţi etc.

Intrebari frecvente despre Nendaz

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Nendaz?

Les Thermalies, Residence Mont Calme, Les Bains De Saillon, Nendaz 4 Vallees Spa, Alpvision Residences Nendaz sunt cele mai populare hoteluri din Nendaz

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Nendaz?

Alpvision Residences Nendaz, Nendaz 4 Vallees Spa, Residence Mont Calme, Adreve Apt. 13 Two Bedroom, Ambassador 2 12 One Bedroom sunt cele mai apreciate hoteluri din Nendaz ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Nendaz.